Image

Haal je rijbewijs nu al op je 17e jaar !!!

Hoe gaat het in zijn werk?

Vanaf 16 jaar mag je je theorie-examen doen. Dit theoriediploma is 1,5 jaar geldig. Vanaf 16,5 jaar mag je rijlessen nemen en een tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen. Als je geslaagd bent voor je rijbewijs, dan mag je tot je 18e onder begeleiding* autorijden.

Je ontvangt tevens automatisch je bromfietsrijbewijs. Na je 18e verjaardag mag je automatisch zelfstandig gaan rijden.

* Een begeleider moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs en een begeleiderspas. Deze begeleiderspas kan aangevraagd worden via www.2todrive.nl. Op deze site staan ook alle voorwaarden waaraan een begeleider moet voldoen.
Image

Snel je rijbewijs halen

Niet iedereen heeft de tijd, gelegenheid of zin om maanden te doen over de rijlessen. Herken jij jezelf hierin? Haal dan bij TopGearTrafficTraining je rijbewijs in een korte tijd! Bij ons houdt dat in dat je in 10 dagen je rijbewijs kunt bemachtigen. Je doet dit door eerst een proefles te nemen om te kijken hoeveel rijlessen je nodig hebt. De instructeur zal je daarna laten weten hoeveel lessen nodig zijn waarin je alles leert over veilig deelnemen aan het verkeer. Natuurlijk heb je je theorie-examen op dit moment al bemachtigd, dus hoeft je rij-instructeur jou niets meer uit te leggen over maximumsnelheden, verkeersbochten en voorrangssituaties. Je kunt je gelijk volledig concentreren op het autorijden. Ben jij ook het type dat in korte tijd snel een nieuwe vaardigheid kan leren? Dan is deze snelcursus autorijden vast iets voor jou.
Wat kun je verwachten?

Voorbeeld: ga je met een snelcursus vanaf 15 lessen klaargestoomd worden voor het praktijkexamen. Wanneer je begint, is de examendatum al gelijk bekend. Die kun je dus gelijk in je agenda zetten!

Waar het volgende bij in zit:

    15 rijlessen in een personenauto
    1 praktijkexamen bij het CBR
    1 keer autohuur tijdens het praktijkexamen

Het klinkt natuurlijk allemaal geweldig, en wie wil dat nou niet: in tien dagen je rijbewijs halen. Toch zeggen we er wel bij dat deze snelcursus rijbewijs niet voor iedereen geschikt is. Sommige mensen hebben langer de tijd nodig om handigheid te krijgen in het autorijden, en om bepaalde situaties op de weg goed in te kunnen schatten. Wij raden je daarom aan om contact met ons op te nemen voor een proefles, zodat we je advies kunnen geven over het te kiezen traject.