Hele fijne lessen gehad, en daardoor ook geslaagd! Top rijschool ! Zeker aan te bevelen!
2023-01-30
Mika
Hele fijne rijinstructeur. Gezellige en rustige man. Bij mijn eerste rijschool Ron van Arnhem keek ik tegen elke les op. Bij Top Gear is dit niet het geval geweest. Ik ben in 1x geslaagd en raad de rijschool aan iedereen aan.
2023-01-30
Noud Wanschers
Hele fijne rijschool goede instructeur en in 1x geslaagd Aanrader!!
2021-06-01
Senna
Ik ben heel goed begeleid en alles op mijn eigen tempo. Afspraken maken daar zijn ze heel flexibel in en die komen ze altijd na. Zeker een aanrader deze rijinstructeur.
2020-11-17
Wesley Deurwaarder
Erg fijne auto om in te rijden en een hele rustige aardige rij-instructeur. Heel erg bedankt voor de fijne lessen. Zeker een aanrader
2020-06-19
Tycho vd Kruk
Een hele fijne rij school! Mijn instructeur was super aardig en behulpzaam, met zijn hulp heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. De lessen waren altijd leuk en gezellig en gingen altijd zo snel voorbij. Ik ben zonder enige rij ervaring begonnen met rijden en na 20 lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald, waar ik super blij mee ben. alle lessen waren makkelijk in te plannen en er werd goed met de tijd rekening gehouden zodat je altijd kan rijden wanneer het je goed uitkomt. Het heeft mij wel wat langer geduurd om mijn rijbewijs te halen omdat ik tussendoor nog een stage in het buitenland had, maar door de goede begeleiding van mijn instructeur heb ik het weer snel opgepakt en ben tien lelijk richting mijn examen gaan werken. Kort samengevat: Als je opzoek bent naar een goede rijschool waar je goede en leerzame lessen kan volgen om je rijbewijs zo snel mogelijk kan halen. Dan is top gaar traffictraining de juiste plek voor jou. De instructeur is super aardig en helpt je zo goed mogelijk om snel af te rijden. Echt een aanrader!
2020-01-10
Mo
Door rijschool virean en vooral door mijn rij instructeur heb ik mijn rijbewijs in 1x weten te behalen doordat mijn rij instructeur goede oefeningen, les en uitleg gaf en natuurlijk een goede vertrouwensband waardoor ik me fijn en veilig voelde tijdens de rijlessen.
2019-11-12
Lorrenzo
Ik vond het lessen bij Top Gear Traffic Training heel fijn. Mijn instructeur was zeer kalm, kon goed dingen uitleggen en gaf altijd constuctieve kritiek. Daarnaast liet hij het me weten wanneer ik iets juist goed deed, wat mijn zelfvertrouwen als automobilist deed groeien. De lesauto en de prijzen bevielen mij ook. Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over deze rijschool, en zou het ten zeerste aanbevelen!
2019-08-06
Stef
Ik ben erg tevreden over de rijlessen die ik hier heb gevolgd. Ik kreeg altijd goede en duidelijke feedback en ik vond de lessen erg gezellig
2019-07-31
Mathijs van den Heuvel
Beste instructeur help je met alles geef ook fijn les. In 1 keer geslaagd. Extra hulp bij zakje punten tijden het rijden.
2019-06-28
Dynaigelly Francisca
Ik kwam bij deze rijschool via een kennis. Ik was erg bang om auto te rijden. Mijn instructeur heeft mij stap voor stap begeleidt en gesteund. Elke les werd mijn angst minder en begon auto rijden leuk te vinden. Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijexamen. Ik vind 'Top Gear Traffic Training' een top rijschool.
2019-06-18
Palwasha
Nadat het bij mijn vorige rijschool niet lukte, ben ik bij deze terecht gekomen. Mijn geluk kon niet op, ik ben echt heel goed geholpen, de lessen waren flexibel en ik ben de instructeur erg dankbaar. Ik ben geslaagd.
2019-06-07
Serghinio
Ik moest een herexamen doen en toen heb ik gevraagd om een andere instructeur. Ik ben super blij mee dat ik deze keuze heb gemaakt! Ik voelde mij tijdens rijden eerst niet zelfverzekerd. In een korte periode heb ik dit nu wel geleerd. Er werd de tijd genomen om te kijken wat verbeterd moest worden. Alles werd keurig behandeld.
2019-05-17
Carmen Teixeira
Ik moest een herexamen doen en toen heb ik gevraagd om een andere instructeur. Ik ben super blij mee dat ik deze keuze heb gemaakt! Ik voelde mij tijdens rijden eerst niet zelfverzekerd. In een korte periode heb ik dit nu wel geleerd. Er werd de tijd genomen om te kijken wat verbeterd moest worden. Alles werd keurig behandeld.
2019-05-17
Carmen Teixeira
In 1x geslaagd door de duidelijke en goede lessen, zeer tevreden met de hulp van de instructeur over de loop van het traject.
2019-04-13
Erik
Top rijschool! Zou het aanraden aan iedereen, ben meteen geslaagd. Rijinstructeur flexibel met tijden ??
2018-09-21
Dunja Krunic
Dhr Ramdien mijn instructeur heeft mij afgelopen periode zeer prettig de vaardigheden van het rijden bij gebracht waardoor ik met 30 lessen in een keer mijn fel begeerde rijbewijs heb mogen behalen. Bedankt voor decprettige manier van lesgeven .Deze rijschool een grote aanrader met het cijfer 10 bedankt.
2018-09-21
Hans

Ik ben geslaagd !!! Dank je wel TopGear voor de fijne lessen...

2018-09-21
Rene de Jong

Hoera..ik ben geslaagd..in een keer...Top, hoor lessen bij Topgeartraffictraining moet je doen..!!

2018-09-04
Kim van der Molen

Goeie site , kan niet wachten met beginnen..voor mij de eerste keer lessen, spannend !!

2018-08-29
Eveliene Boomsma

Wat ben ik blij dat ik het gehaald heb. Dankzij mijn goede instructeur dan wel, want ik stierf van de zenuwen, maar hij zei dat ik het gewoon moest doen... Nog bedankt voor de je ondersteuning !!

2018-07-20
Andre van Veen

Hoi, het was gelukkig minder eng dan ik dacht. Fijne instructeur die je goed op je gemak stelt en duidelijk uitlegd...

2018-05-24
Robie van Zeveren